ن : Fatemeh
ت : یک شنبه 31 مرداد 1395
ز : 15:43 |
+
برادران کارامازوف آخرین رمان فئودور داستایوسکی است که دو سال از وقتش را برای نوشتن و کامل کردن آن گرفت. رمان ابتدا در مجله «پیام روسیه» و به صورت متوالی در فاصله سال های ۱۸۷۹ تا ۱۸۸۰ به چاپ رسید و در کمتر از چهار ماه بعد از اتمام آن، داستایوسکی درگذشت.کتابیسم
رمان برادران کارامازوف نوشته فئودور داستایوسکی
برادران کارامازوف اغلب به عنوان یکی از پیچیده ترین رمان های جهان شناخته می شود. در این داستان که سرگذشت چهار برادر از خانواده کارامازوف ها را نشان می دهد، داستایوسکی به جنبه های مختلفی از زندگی پرداخته است، مسائل متفاوتی از نظر اهمیت را بررسی کرده و البته به خوبی از پس انجام این کار برآمده است. حجم زیاد این کتاب این اجازه را به او داده است که با صبر و تامل همه دغدغه های خود را در آن مطرح نماید.کتابیسم
کتاب برادران کارامازوف برای تصاویر دقیق از آداب و رسوم و جزئیات مباحث زمان خودش، معمولا به عنوان یک اثر واقع گرایانه شناخته می شود. با وجود اینکه مرگ پدر خانواده کارامازوف تعلیق داستان را افزایش می دهد و حتی آن را به یک رمان پلیسی تبدیل می کند، اما طرح اصلی کتاب در مورد سوالات فلسفی سنگینی مانند وجود خدا، اراده بشریت و سرنوشت انسان هاست. برادران کارامازوف انعکاس دهنده دین، به خصوص ارتدوکس روسیه است. نه تنها به عنوان یک اخلاق و منش فردی بلکه به عنوان نیرویی در تاریخ بشری. برادران کارامازوف تصویری کلی از گناه و وجدان ترسیم می کند.
فیلم برادران کارامازوف بر اسا رمان فئودور داستایوسکی
کتابیسم
به این معنا که ما نه تنها باید برای گناهان خود احساس تقصیر کنیم حتی برای گناه انسان های دیگری که به ما وابسته اند نیز باید پشیمان و شرمسار شویم. در لحظات اندکی که برخی شخصیت ها بر گناهکار بودن خود اعتراف می کنند، حس روشنگری معنوی و آشتی بالقوه ای را با بقیه جهان تجربه می نمایند. شاید این جمله معروف پدر روحانی زوسیما که گفت:(( بالاتر از همه اینکه به خودتان دروغ نگویید. چون کسی که به خودش دروغ می گوید و دروغ های خود را باور می کند به نقطه ای می رسد که دیگر هیچ حقیقتی را در خود و یا در اطراف خود درک نمی کند.)) یکی از برترین جمله های کتاب است که ایده اصلی آن را بیان می کند.
رمان برادران کارامازوف تحسین شده تا کنون بارها مورد اقتباس قرار گرفته و فیلم ها و آثار نمایشی بسیاری بر اساس آن تهیه شده است. یکی از معروف ترین آنها فیلمی با همین نام می باشد که در سال ۱۹۵۸ توسط ریچارد بروکس به عنوان کارگردان و یول برینر و ویلیام شانتر به عنوان بازیگر ساخته شد.
کتابیسم
نظرات شما عزیزان: